Välj en sida

Alpha Plus Utbildningar

Alpha Plus Utbildningsteam

Terapeutkonsult & föreläsare

Sanna är utbildad psykolog och certifierad näringsterapeut. Hon arbetar idag inom tre verksamheter: Egen mottagning för privatpersoner, support och utbildning för terapeuter och allmänheten på Alpha Plus samt som del i ett nätverk Nordic Network for Peronalized Medicine (NNPLM) med syfte att främja information om, utbildning i samt implementering av ett program som bygger på Functional Medicine i dagens svenska sjukvård. Läs mer om Sanna på www.blivital.se.

Ulrika-SD21

HMA-konsult och föreläsare

Ulrika har många års erfarenhet av att hjälpa och vägleda patienter med analyser och pratar varmt om möjligheterna med Hårmineralanalys. Hon är Cert. Näringsterapeut, Aukt. Zonterapeut/Reflexolog samt klinikchef på Odenplans Naturhälsa i Stockholm.

Peter_2B

Föreläsare, författare & ägare/VD/grundare av Alpha Plus AB

Peter är Alpha Plus grundare och ägare.Peter har 35 år av klinisk erfarenhet av näringsmedicin och livsstilsmedicin, är auktoriserad naturläkare av Naturläkarförbundet (SNLF) och näringsmedicinare av Näringsmedicinska Terapeutförbundet (NMTF). Han har flertalet utbildningar från Institute of Functional Medicine i USA, samt är certifierad som Anti-aging specialist. Peter har dessutom skrivit 12 olika hälsoböcker, bla Friskare liv med rätt kost (1997), Lev ung längre (2000), Friskare Barn (2005) på ICA Bokförlag och Näringsmedicinska uppslagsboken (2006) på Örtagårdens bokförlag och nu senast: Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition (2016).

Näringsterapeut och Funktionsmedicinare

Marie är näringsterapeut och funktionsmedicinare som driver IFM-kliniken i Falun, http://www.ifmkliniken.se

Näringsterapeut och Funktionsmedicinare

Patrik är näringsterapeut, naprapat och funktionsmedicinare som driver IFM-kliniken i Lerum utanför Göteborg, http://www.ifmkliniken.se

Distansutbildning

advertisement
X