Välj en sida

Alpha Plus Utbildningar

Alpha Plus Utbildningsteam

Terapeutkonsult & föreläsare

Sanna är utbildad psykolog och certifierad näringsterapeut. Hon arbetar idag inom tre verksamheter: Egen mottagning för privatpersoner, support och utbildning för terapeuter och allmänheten på Alpha Plus samt som del i ett nätverk Nordic Network for Peronalized Medicine (NNPLM) med syfte att främja information om, utbildning i samt implementering av ett program som bygger på Functional Medicine i dagens svenska sjukvård. Läs mer om Sanna på www.blivital.se.

Ulrika-SD21

HMA-konsult och föreläsare

Ulrika har många års erfarenhet av att hjälpa och vägleda patienter med analyser och pratar varmt om möjligheterna med Hårmineralanalys. Hon är Cert. Näringsterapeut, Aukt. Zonterapeut/Reflexolog samt klinikchef på Odenplans Naturhälsa i Stockholm.

nina_15

Föreläsare

Nina är auktoriserad hudterapeut (Gildaskolan Malmö) & hudhygienist (Uppsala Universitet) samt näringsterapeut (Näringsmedicinska skolan i Stockholm), grundare och ägare av Hudkliniken i Ystad där inriktningen är att hjälpa människor med deras olika hudproblem. Du kan läsa mer om Nina på www.hudkliniken.se.

Katarina

Utbildningssamordnare

Katarina jobbar deltid med Alpha Plus utbildningsprogram och är ansvarig för att boka våra lokaler, samordna våra föreläsare, och ser till att allt utbildningsmaterial hamnar på rätt föreläsningsställe. Det är också Katarina som gör Alpha+ Nytt och mycket av vårt informationsmaterial rörande utbildningarna. Utanför Alpha Plus, driver hon företaget Konstfullt där hon renoverar och gör om möbler med inspiration från naturen som hon sedan säljer. Hon håller även kurser i Kreativa Rörelser och Vedic Art.

magnus

Föreläsare

Magnus har lång erfarenhet och är certifierad inom flera terapier bla massageterapi, idrottsskador, funktionsmedicin, Idrottspedagogik, basmedicin och kinesiologi samt även utbildad näringsterapeut. Med över 25 års yrkeserfarenhet är Magnus en mycket uppskattad föreläsare. Läs mer om Magnus på www.anatoma.se

Utbildningsansvarig, terapeutkonsult & föreläsare

Ellinor är näringsterapeut och en mycket uppskattad föreläsare och utbildare inom hälsa, närings- och funktionsmedicin för både allmänhet och terapeuter. Hon driver hälsoföretaget Ladenberg Nutrition där hon arbetar med privata rådgivningar och konsultuppdrag inom hälsa. Följ henne gärna på Facebook där hon regelbundet skriver om naturliga råvaror, lämnar recept, kommenterar studier och förkovrar sig i allt som har med hälsa och kost att göra.

Peter_2B

Föreläsare, författare & ägare/VD/grundare av Alpha Plus AB

Peter är Alpha Plus grundare och ägare.Peter har 35 år av klinisk erfarenhet av näringsmedicin och livsstilsmedicin, är auktoriserad naturläkare av Naturläkarförbundet (SNLF) och näringsmedicinare av Näringsmedicinska Terapeutförbundet (NMTF). Han har flertalet utbildningar från Institute of Functional Medicine i USA, samt är certifierad som Anti-aging specialist. Peter har dessutom skrivit 12 olika hälsoböcker, bla Friskare liv med rätt kost (1997), Lev ung längre (2000), Friskare Barn (2005) på ICA Bokförlag och Näringsmedicinska uppslagsboken (2006) på Örtagårdens bokförlag och nu senast: Snabbare, Starkare, Friskare med integrativ idrottsnutrition (2016).

Distansutbildning

advertisement
X