Välj en sida

Näring för livskraft

Ät för att leva

Vi behöver alla mat för att leva, och vi behöver optimal näring för att hålla oss friska långt upp i åren

Det är skillnad mellan mat och näring. En stor andel av dagens kost är näringsfattig. Den innehåller dessutom ofta tillsatser, socker och kemikalier som stjäl näring från kroppen.

Kroppen behöver ca 90 olika näringsämnen för att fungera och för att lägga grunden för optimal hälsa. Många av dessa näringsämnen saknas eller förekommer i allt för små mängder i modern raffinerad kost.

Bara ca 10 % av den svenska befolkningen får i sig den rekommenderade minimala mängden av fem portioner frukt och grönt per dag.

Snabbmat och brist på motion anses vara största boven till snabbt ökade epidemier i fetma, diabetes och andra kroniska sjukdomar.

Optimal näring

Optimal näring ger dig energi samtidigt som den kommunicerar med dina celler och gener – Optimal näring ger dig livskraft. Den är dessutom din bästa försäkring mot sjukdomar.

För att få i dig optimal näring anser vi att du behöver äta en växtbaserad hälsosam kost samt inta kosttillskott.

Tänk också på att varje människa har unika näringsbehov. Dessa behov kan variera beroende på kosthållning, kön, ålder, aktivitetsnivå, arbetsbelastning, vikt, intag av mediciner, förbränningstakt, miljö samt intag av näringsämnen.

Alpha Plus erbjuder ett brett urval av högkvalitativa, näringsmedicinskt komponerade produkter.

Du hittar mer information om våra produkter här »

X