Välj en sida

Energibalans

Medveten Närvaro

Naturligt

Balanserad höst

Det blir vanligare och vanligare att vi känner oss stressade. Det kan bero på jobbet, en svår familjesituation, press på sig att vara “perfekt” och mycket mer. Det är sällan bara en sak som får oss ur balans och inget har egentligen en högre “stress-status” än något annat.

Det som upplevs som stressande av en person, påverkar kanske inte en annan alls. Vi är alla olika och har olika förutsättningar för att bli stressade och även om det förr ansetts som “sämre” att vara “lite känslig”, vet vi idag att så inte är fallet. Stress kan drabba alla och tar sig uttryck på olika sätt.

Det som dock är gemensamt för all stress, är hur det påverkar oss kroppsligt och mentalt. Det finns många verktyg för att hantera stress och på den här sidan kan du läsa om några av dem.

Om du upplever så mycket stress att du inte klarar av vardagen, bör du ta kontakt med din läkare eller funktionsmedicinare för mer ingående hjälp. Det steget kan tyckas oändligt stort, men när det är taget är du på god väg till att må bra igen.

Stress – så påverkar det dig!

Stress påverkar dig mer än du tror, inte bara ditt sätt att tänka, utan också din kropp utsätts vid långvarig stress.

Balans i livet – så här börjar du!

Lär dig fyra saker som kan hjälpa dig på vägen att må bättre, och fortsätta må bra.

Näring som balanserar

Här kan du läsa om olika näringstillskott som bidrar till normal energibalans.

Den stora tröttheten - Kan sköldkörteln vara boven?

Problem med sköldkörteln har vi haft lika länge som vi haft en sköldkörtel. Men det är först på senare år som problemen uppmärksammats, men fortfarande är kunskaperna lika vaga som symtomen.

Funktionsmedicinens synsätt

Inom funktionsmedicinen jobbar man tillsammans med patienten för att uppnå bästa möjliga hälsa.

X