Välj en sida

Alpha Plus hälsoområden

Grunden för en god hälsa är bra näring. Med bra grundnäring varje dag hjälper man kroppen att klara såväl lättare som mer utmanande dagar. Utöver kroppens behov av bra grundnäring finns individuella behov kopplade till olika tillstånd.

Alpha Plus utbildar hälsokliniker och tillhandahåller anpassade hälsoprodukter inom en mängd olika områden.

 

DNA & Epigenetik

Våra gener gör oss till den vi är. Gentester visar vilka förutsättningar vi har, och ger oss möjlighet att påverka vår hälsa till det bättre.

Hårmineralanalys

En hårmineralanalys ger dig en unik kartläggning av närings- och mineralbalansen i hela din kropp.

 

Glutenspecialisten

Glutenrelaterat syndrom, GRS – glutenkänslighet – är som ett isberg där mycket är dolt under ytan. Visste du att  t.ex. huvudvärk och ledvärk kan vara glutenrelaterat?

Mikrobiom

Mikrobiomet – de miljarder antal bakterier som påverkar vår kropp, våra organ, vårt psyke och vårt genuttryck, är beroende av vår kost och livsstil. Är mikrobiomet i balans – mår också du bra.

Energibalans

Det blir vanligare och vanligare att vi känner oss stressade. Det kan bero på jobbet, en svår familjesituation, press på sig att vara ”perfekt” och mycket mer. Det är sällan bara en sak som får oss ur balans och inget har egentligen en högre ”stress-status” än något annat. Det finns många verktyg för att hantera stress och på den här sidan kan du läsa om några av dem.

X