Välj en sida

Diagnostikkurs_deltagare

Över 60 terapeuter samlades i Stockholm under helgen 3-5 oktober. Då var det var dags för Alpha Plus Diagnostikkurs att gå av stapeln. Diagnostikkursen syftade till att lära ut de bästa verktygen för att praktiskt kunna jobba med klienter och förbättra deras hälsa.

Under fredagen föreläste representanter från olika labb om tester och funktionsmedicinska analyser. Vi fick också lyssna till framgångsrika terapeuter som delade med sig av sina egna erfarenheter och patientfall. Lördag och söndag var det dags för den efterlängtade kursen med internationellt kända och uppskattade funktionsmedicinaren Diana Noland.Diagnostikkurs_DianaNoland

Diana bjöd på 2 fullspäckade dagar med massor av ny kunskap inom epigenetik, gentester, senaste nutritionsforskningen, praktiska tips & råd i mötet med klienterna och fysisk undersökning: Vad ska man titta efter i ansikte, ögon, tunga, kroppsshållning och naglar, hur jobbar man med svåra kroniska sjukdomar o s v.

Vi på Alpha Plus är stolta och glada över att ha ett sådant bra samarbete med Diana Noland men också med andra internationellt kända föreläsare inom funktions- och näringsmedicin. Håll utkik efter vårt vårprogram, vi utlovar massor med spännande föreläsare och kurser. Nästa kurs vi håller är med den internationellt kända läkaren och glutenforskaren Tom O’Bryan som kommer hit i januari. Mer information om den HÄR.

Varmt välkommen till oss på kurs!

Några av helgens omdömen från deltagarna delar vi med oss av här:

”Diana Nolan är helt underbar! Med sitt enkla och förklarande sätt får hon en att känna att man är en mycket viktig länk i klienters hälsa. Hon får en också att förstå hur mycket vi kan göra för klienter bara vi fortsätter att lära oss nytt och förkovra oss i det vi redan har lärt oss. Denna helg kändes som en mer avancerad vidareutbildning av näringsterapiutbildningen. Hoppas att vi får träffa henne fler gånger. Tusen tack!”

”Tack för en underbar helg! Alla inslag var relevanta. Det var jättebra med att representanter från olika lab kom för då ser man vilka som finns och vilka många andra terapeuter använder sig av. Ibland kan det vara svårt att få kontakt om man inte har en legitimation i botten.”

”Jättebra! Fullspäckat med intressant information. Bra att labben var här och presenterade sig, lite för kort tid bara. Intressant att lyssna på Diana som har så mycket att dela med sig av.”

”Diana Noland är så otroligt kunnig, ödmjuk och ger mig massor av inspiration. Hennes pedagogik och sätt att lära ut är enastående. Stort tack till Alpha Plus som möjliggör sådana här kurser på verkligt hög nivå.”

”Fantastic Course and lectures with Diana Noland!”

”Fantastisk helg! Eloge till Alpha +  som samordnar detta och till ett bra pris.”

X