Välj en sida

“Det är väldigt stark syn på att det som tagits fram genom studier är det enda som man förlitar sig på. Det finns en enorm bas av klinisk erfarenhet som visar att vissa saker är otroligt verksamma” – Sanna Törsleff Berglund

Hälsosant pratar med Alpha Plus Sanna Törsleff Berglund om gluten. Varför är gluten ett problem för så många människor?

Det här pratade Sanna och Carolina om:

  • Vad skillnaden är på celiaki, allergi, intolerans och överkänslighet
  • Vad som händer i kroppen när vi äter gluten
  • Kan man utesluta känslighet mot sädeskorn även om man testerna visar negativt?
  • Det finns mycket mer saker än gluten i ett sädeskorn som påverkar oss!!
  • Vad är FODMAPS?
  • Vad ATI är och hur det spelar roll i inflammation
  • Non Celiac Gluten Censitivity är accepterat inom skolmedicinen
  • Är det ngn idé att testa sig för antikroppar?
  • Varför är det många som inte känner effekt på en glutenfri diet?
  • De fyra R:en. Remove, Replace, Repair, Reinoculate
  • Yoga i solnedgången

    Superfood för leder och muskler

    Visst känns det extra bra att kunna ta hjälp av naturens eget...
    Vem bryr sig om hjärnan

    Vem bryr sig om hjärnan?

    Inte tillräckligt många – varför? Kanske är en förklaring att man...
    Detox med grön drink vid vattnet

    Sommardetox för att rensa ut gifter

    LADDA NER PDF MED DETOXPROGRAM 3 VECKORS DETOX Undvik...
    redax
    Följ oss

    redax

    Redaktionen at Alpha Plus AB
    Alpha Plus redaktion skriver om aktuella och intressanta ämnen inom hälsa och livsstil. redax@alpha-plus.se
    redax
    Följ oss
    X