Välj en sida

Ännu ett fullmatat avsnitt av podcasten 4Health med Anna Sparre där hon intervjuar med Bitten Jonsson om sockerberoende, mat som psykoaktiv drog och hjärnans biokemi. Intervjun är i två delar och förra delen, avsnitt 124, kom lördag 7 januari 2017. I den här andra delen diskuterar Anna och Bitten hjärnan. Dess biokemi och grundläggande anatomi, signalsubstanser, hur vi är biokemiskt unika bland annat när det kommer till vilken signalsubstans vi domineras av plus hur du själv kan ta reda på vilka signalsubstanser du domineras av och vilka du har brist av!

Det finns också massor av bra information för den som är intresserad av kunskap om hur man bryter ett sockerberoende och förhindrar återfall.

I det förra avsnittet, 124, fick du veta mer om sockerberoende och mat som psykoaktiv drog. Viktig kunskap för alla eftersom det är många svenskar som är drabbade. Bitten berättade också om sin egen resa.

Bitten kommer att hålla en kurs i Alpha Plus regi den 11-12 februari 2017 i Stockholm på det här ämnet. Har du inte redan anmält dig eller vill läsa mer kan du gå in här: Kurs Beroendehjärnan.

redax
Följ oss

redax

Redaktionen at Alpha Plus AB
Alpha Plus redaktion skriver om aktuella och intressanta ämnen inom hälsa och livsstil. redax@alpha-plus.se
redax
Följ oss
X