Välj en sida

Midnatt råder, tyst det är i husen. Alla sova, släckta äro ljusen. Eller ja, de flesta ljusen i alla fall… en del av oss har svårt att komma till ro. När sömnen inte infinner sig kan vi låta Natt Plus komma fram ur vrårna. Där finns inositol, magnesium och l-teanin som alla stöttar en god nattvila. I veckans adventstävling kan du också vinna en burk Natt Plus, missa inte att delta. 

Att god sömn är en investering i dig själv som ser till att du är på bra humör och behåller hälsan vet du redan. En viktig nyckel för god sömn är balans av neurotransmittorerna serotonin och GABA. Det säkerställer ett lugnt nervsystem och tillräckliga nivåer av melatonin. Natt Plus är en produkt framtagen med god sömn i åtanke och kombinerar utvalda näringsämnen med positiva effekter på nattvilan (läs mer om Natt Plus, klicka HÄR). Sov gott!

Tävla om Natt Plus!

Delta i vår tävling om 3 burkar Natt Plus genom att gå in på Facebook och i en kommentar lämna ditt bästa tips på hur ser till att somna gott. Vinnare utses den 13 december. Lycka till!

redax
Följ oss

redax

Redaktionen at Alpha Plus AB
Alpha Plus redaktion skriver om aktuella och intressanta ämnen inom hälsa och livsstil. redax@alpha-plus.se
redax
Följ oss
X